У Львові збудують багатоповерхівку з вбудованими офісами та підземним паркінгом

4116 0
Також неподалік планують облаштувати громадський простір із дитячим майданчиком.
Візуалізація

Візуалізація

На Левандівці збудують багатоповерхівку з вбудованими офісами та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив виконавчий комітет ЛМР на засіданні 10 лютого.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,22 га на вул. Мундяк, 5, що в Залізничному районі Львова. Наразі там розташовані гаражі, двоповерховий житловий будинок, а також господарські будівлі, які ппанують знести, натомість збудувати багатоповерхівку на 7-8 поверхів. Загальна кількість квартир становитиме 68. Підземний паркінг має бути на 56 паркомісць. Також неподалік забудовник обіцяє облаштувати громадський простір із дитячим майданчиком.

Читайте також: Як забудовують Львів та чим зможуть пишатись наші онуки

 

Містобудівні обмеження отримало ТОВ «Нові Буд Інвест», що зареєстроване у Львові, на вул. Городоцька у 2018 році. За даними аналітичної системи YouControl, керівником є підприємець Юрій Колодій. Компанія в основному займається купівлею та продажем власного нерухомого майна.

Нагадаємо, у районі вулиць Чмоли, Козельницької та Енергетичної у Львові пропонують збудувати два навчальні корпуси, офісний центр та облаштувати пішохідно-відпочинкову зону.

 
Антоніна Костик
Візуалізація: виконком ЛМР
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!