У Львові планують збудувати новий житловий квартал. Що відомо

8761 0
На спроєктованій території зможуть проживати 1100 осіб.
GOOGLEMAPS

GOOGLEMAPS

У Львові в районі вулиць Стрийської – Сокільницької – Трускавецької планують побудувати житлові багатоквартирні будинки, офісні приміщення, готель та дитячий садок. Відповідний детальний план території оприлюднили на сайті Львівської міської ради.

Детальний план охоплює територію приблизною площею 18,88 га. По вул. Ак. Підстригача облаштують багатофункційний комплекс будівель житлової та громадської забудови з підземним паркінгом, поверховістю 47 для житлової частини комплексу.

Також на вул.Стрийській передбачається формування ряду житлової багатоквартирної забудови поверховістю 38 поверхів. У житловій забудові розмістять вбудовані або прибудовані приміщення громадської функції. 

Водночас на вул. Ак. Підстригача планують облаштувати дитячий садок на 35 місць а по вул. Стрийській – готель на 120 місць та офісні приміщення, загальною місткістю 400 – 550 працівників. На розі вул. Підстригача та Трускавецької пропонують облаштувати громадський простір.

Читайте також: Біля «Арени Львів» хочуть збудувати новий житловий квартал

Існуюче населення в межах проєктованого кварталу наразі становить 570 осіб. Згідно з проєктом кількість мешканців зможе зрости до 1100 осіб. 

Згідно з детальним планом, особливу увагу планують приділити озелененню території проектування, максимальному озелененню громадських територій, використанню дренованого мощення, а також збереженню та розвитку зеленої зони.

Нагадаємо, що також у Львові на Погулянці пропонують збудувати новий житловий квартал на місці «Львівського експериментального механічного заводу». 
Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!