Збудований ЖК на Кульпарківській доповнять офісами

2765 0
Офісний центр стане доповненям до вже збудованого ЖК.
Візуалізація з виконавчого комітету ЛМР

Візуалізація з виконавчого комітету ЛМР

На вул. Кульпарківській, 93 планують нове будівництво громадської будівлі з вбудованими комерційними нежитловими та офісними приміщеннями, даховою котельнею та підземним паркінгом. Про це під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 15 грудня повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. 

Це буде доповнення до вже збудованого ЖК на вул. Кульпарківській. Тут створять офісну будівлю з підземним паркінгом.

«У європейських містах часто будують офісні центри не в форматі хмарочосів, а низькоповерхової більш ландшафтної офісної архітектури. Однак за регламентами, які нещодавно затвердили в ЛОВА, щодо комплексних охоронних зон в місті накладають свої обмеження, і також є обмеження щодо плану зонування Львова. Висотність має бути 21 м. Відповідно до цього мають видавати містобудівні умови та обмеження на це будівництво», – зазначив Антон Коломєйцев. 

Читайте також: Район навколо «Піскових озер» «оновлюють». Що там зводять

Зазначимо, що поруч збудований ЖК Парус City. За даними YouControl, за цією адресою зареєстроване ТОВ «Парус Сіті», керівниками якого є Андрій Стефанюк та Андрій Яринич.

Нагадаємо, що на вул. Шевченка, 31 у Львові планують реставрувати та пристосувати під мініготель пам’ятку архітектури місцевого значення вілли XX століття. 
 
До слова, 5 грудня відбулося перше за кілька місяців представлення проєктів, які претендують на видачу містобудівних умов. До початку вересня цього року повноваження видавати МУО мав сам виконком ЛМР, але 9 вересня за позовною заявою суд скасував це повноваження. Тоді постало питання, кому передати ці повноваження. 28 листопада стало остаточно відомо, що ЛМР відновила свої повноваження. Так, МУО видаватиме управління архітектури міськради, але проєкти попередньо представляють на виконкомі. 
 
Наталія Вареник
Візуалізація з виконкому ЛМР

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!