У Львові почали видавати перші пільгові транспортні картки «Леокарт». Фото

3076 0
Із наступного тижня пільгові транспортні картки видаватимуть одразу в 17 пунктах видачі.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Сьогодні у Львові почали видавати пільгові транспортні картки «Леокарт». Видачу розпочали з Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Уже вранці, о 8:15, першу пільгову транспортну картку «Леокарт» отримав учасник АТО Андрій Кульба. Друк картки відбувся на місці під час подачі документів.

Паралельно розпочали видачу пільгових транспортних карток, які надрукували на великих принтерах в Центрі обслуговування пасажирів, що напередодні запрацював на вул. Горбачевського, 10. А з наступного тижня пільгові транспортні картки видаватимуть одразу в 17 пунктах видачі.

Читайте також: У Львові запрацював центр обслуговування пасажирів. Які послуги тут надають

«Акцентуємо увагу, що всі, хто подав документи на виготовлення пільгової транспортної картки, буде поінформований про її готовність або телефонним дзвінком операторів call-центру електронного квитка, або ж смс-сповіщенням чи повідомленням на електронну пошту»,додають на офіційній сторінці електронного квитка «Леокарт» у Фейсбуку.

Читайте також: Де у Львові можна оформити пільгові транспортні квитки

За останніми даними, адміністратори ЛКП «Львівавтодор» прийняли понад 87 000 пакетів документів на виготовлення пільгової транспортної картки, а майже 20 000 надрукували і готові до видачі.

Нагадаємо, нещодавно у Львові визначили, якою буде вартість проїзду у громадському транспорті з введенням електронного квитка, який має запрацювати 13 січня наступного року. Наразі проєкт винесли на громадське обговорення, яке триватиме з 10 до 25 листопада. Разовий електронний квиток квитка на одну поїздку з можливістю пересадки впродовж 40 хвилин коштуватиме 10 грн; Разова поїздка без можливості пересадки у разі придбання паперового квитка у водія – 15 грн; Якщо пасажир не зареєстрував проїзд, то заплатить штраф у контролера у розмірі 200 грн; Детальніше про запропоновану вартість абонементів читайте тут

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!