У Львові погасили марку, присвячену року незламності

823 0
Тираж марки — 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів.
Фото: лода

Фото: лода

Сьогодні, 24 лютого, «Укрпошта» вводить в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!», яку присвятили річниці з дня повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Джерело: пресслужба ЛОВА

На марці зобразили одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, яке він створив в Україні у 2022 році.

Читайте також: «Укрпошта» вводить в обіг марку, присвячену «Щедрику»

«Під час повномасштабної війни «Укрпошта» започаткувала важливу ініціативу – випуск тематичних поштових марок. Сьогодні доєднався до погашення марки «ПТН ПНХ!». Ця марка демонструє перемогу нашої держави над значно більшим за розмірами ворогом, який прийшов сюди без жодних моральних цінностей та душі», – підкреслив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко. 

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість одного аркуша – 180 гривень, з яких 42 гривні – благодійний внесок на відбудову навчальних закладів, які постраждали від атак росії. 

Нагадаємо, що придбати поштовий випуск можна у відділеннях «Укрпошти», офіційних магазинах та маркетплейсах. Оформити замовлення можна було з 20 лютого. На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!