«Укрпошта» готує марку до річниці повномасштабного вторгнення

797 0
Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!» стає учасником благодійного проєкту.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

«Укрпошта» готує марку «ПТН ПНХ!» до річниці повномасштабного вторгенення. Вона вийде в обіг 24 лютого. Кожен, хто придбає марку стане учасником благодійного проєкту.

Джерело: «Укрпошта» 

«На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Укрпошта» вводить в обіг марку, присвячену «Щедрику»

Поштова марка вийде тиражем 1 500 000 примірників або 250 тисяч поштових аркушів. Вартість маркового аркуша – 180 грн, з яких 42 грн – благодійний внесок. До марок також планють випустити конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот. Придбати поштовий випуск можна буде з 24 лютого у відділеннях «Укрпошти», офіційних магазинах та маркетплейсах. Оформити замовлення можна з 20 лютого. На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

Нагадаємо, що 15 лютого «Укрпошта» ввела в обіг поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра». Марки присвячені неймовірному вкладу українських комунальників, які щодня працюють над відновленням світла, води та тепла в оселях українців.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

 

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!