У Львові погасили марку, присвячену Тарасові Шевченку

961 0
Марка є другою зі серії «Слава Україні», першу присвятили Степанові Бандері.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Сьогодні, 9 березня, у Львові погасили поштову марку, присвячену Тарасові Шевченку. Ця маркає другою є другою зі серії «Слава Україні», яка розповідає про давніх і сучасних Героїв України та має на меті краще познайомити з ними людей з різних куточків світу.

Джерело: пресслужба ЛОВА

«Сьогодні ми переживаємо страшні часи, щодня гинуть наші брати та сестри і це нас вкотре закликає до єднання. Для нас велика честь залишити такий маленький слід, погашаючи цю марку на честь нашого духовного лідера, нашого батька – Тараса Шевченка», – зазначив міжнародний громадський діяч та автор ідеї Юрій Котик.

Читайте також: «Укрпошта» вводить в обіг марку, присвячену «Щедрику»

Як пояснив директор Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Євген Савчук, сьогоднішнє погашення марки є не лише спомином про видатного українця, а має більше спонукати людей з його творчістю. Марка матиме обмежений тираж. Основне її призначення – подяка міжнародним партнерам, фондам та діаспорі за допомогу, яку вони надають Україні у боротьбі з російськими окупантами та популяризація українських Героїв.

Нагадаємо, що 24 лютого «Укрпошта» ввела в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!», яку присвятили річниці з дня повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!