У Львові погодили інвестпроєкт для відновлення кінотеатру на Хмельницького

2033 0
Тут хочуть облаштувати просвітницький культурно-розважальний кінопростір.
Фото: Роман Старецький / Фейсбук

Фото: Роман Старецький / Фейсбук

Сьогодні, 10 жовтня, під час засідання сесії ЛМР депутати затвердили інвестиційний проєкт «Створення просвітницького культурно-розважального кінопростору» на вул. Хмельницького, 11, передає Tvoemisto.tv.

У колишньому кінотеатрі, що не працює вже понад 13 років, хочуть поєднати центр кіномистецтва, кінотеатр на 40 місць, коворкінг, конференц-зал, фудзону, навчальний простір.

Читайте також: Кінотеатр «Львів» передали Палацу мистецтв

Як раніше розповів Tvoemisto.tv заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, відновлення кінотеатру коштуватиме місту дуже дорого, тому для цього шукають інвестора.

Додамо, площа кінотеатру становить 550 м2.

У інвестпроєкті зазначається, що інвестор за три роки від дати підписання угоди має ввести простір в експлуатацію та, окрім внутрішніх робіт у приміщенні, відреставрувати фасад кінотеатру.

Відтак, міськрада Львова має оголосити інвестиційний конкурс на створення кінопростору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!