У Львові погодили виділення 31 мільйона гривень для міських поліклінік

758 0
Кошти розподілили між 7 поліклініками.
Русових, 20/Управління охорони історичного середовища ЛМР

Русових, 20/Управління охорони історичного середовища ЛМР

У Львові погодили кошти для поліклінік міста у бюджеті розвитку. Загальна сума – 31,2 мільйони гривень. Про це повідомила пресслужба Інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради

Кошти розподілили таким чином:

  • 1-й міській поліклініці – 4 млн грн

  • 2-й міській поліклініці – 6 млн грн

  • 3-й міській поліклініці – 6 млн грн

  • 4-й міській поліклініці – 5 млн грн

  • 5-й міській поліклініці – 5 млн грн

  • 6-й міській поліклініці – 5 млн грн

  • студентській поліклініці – 220 тисяч грн

«Ми погодили частину коштів, а саме понад 30 млн грн. Попередньо обговорили це питання з керівниками поліклінік. Спільно напрацювали оптимальний варіант. Решта коштів буде знайдено упродовж року», – зазначила голова комісії Наталія Шелестак.

Читатйе також: Львівська міська рада ухвалила бюджет на 2024 рік. На що скерують кошти

Нагадаємо, в 2023 році депутати проголосували за те, щоб виділити 50 мільйонів гривень для поліклінік міста Львова. Кошти планують використати в основному для заміни ліфтів, ремонту водопостачання та водовідведення, закупівлі нового обладнання – УЗД та рентген апаратів тощо.

Додамо, що Tvoemisto.tv запитало у міського голови Андрія Садового, чому у місті не виділили кошти на поліклініки. Тоді він відповів, що всі поліклініки мають достатньо якісне фінансування, вони всі прибуткові. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!