У Львові поговорять про безпеку на дорогах біля шкіл і садків. Де дивитися

784 0
Дискусія відбудеться у середу, 15 грудня, о 14:00. Її можна переглянути на ресурсах медіа-хабу Тvoemisto.tv.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Громадська організація «Impact» спільно з Інститутом міста провела опитування серед 800 вчителів, 3000 школярів та 2000 батьків на тему безпеки дорожнього руху біля закладів освіти Львова.

Майже дві третіх від усіх львівських учнів, за результататами дослідження, добираються до школи самотужки. Майже кожен другий учень міста проходить від дому до закладу в середньому не більше одного кілометра. Хоча є, наприклад, майже 13% і тих, хто щодня до школи долає більше 7 кілометрів.

Що становить найбільшу небезпеку для дітей, які рішення можуть зменшити ризики ДТП поблизу навчальних закладів та як працює пільговий проїзд в громадському транспорті для учнів, обговорять під час дискусії на Тvoemisto.tv на тему «Безпека дорожнього руху біля закладів освіти Львова».

Учасники дискусії:

  • Оксана Романуха – голова ГО «Impact»;
  • Тетяна Приходько – соціолог «Інститут міста»;
  • Гнідець Іванна – головний спеціаліст сектору виховної роботи та дозвілля управління освіти ЛМР;
  • Богдан Цюваник – представник активної батьківської спільноти міста, батько 4-ох дітей;
  • представники патрульної поліції;
  • представники управління вуличної інфраструктури ЛМР.

Дискусія відбудеться у середу, 15 грудня, о 14:00. Її можна переглянути на сайті Тvoemisto.tv, ФБ-сторінці та YouTube-каналі

Довідково

Дослідження передбачає 3 ступені реалізації: кабінетне дослідження (збір статистичних даних від Національної поліції України та головного управління); кількісне дослідження (проведення опитування серед педагогічного персоналу (800 осіб, що працюють у закладах середньої освіти Львова); учні, віком від 10 до 14 років (3000 осіб); спільнота батьків (2000 осіб, які мають дітей шкільного віку); якісне дослідження (проведення фокус-групової дискусії із фахівцями та фахівчинями у сфері безпеки).

Опитування проводили упродовж 5-24 жовтня 2021 року комбінованим методом із використанням телефонного та електронного опитування. Теоретична статистична похибка вибірки з імовірністю 0,954 не перевищує 3,5% для масиву даних педагогічного персоналу; 2,2% – для учнів закладів середньої освіти; 2,9% – для батьків дітей шкільного віку; та для показників, наближених до 50%

Партнерська публікація

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!