Політична реклама

У Львові показали, як снилося місто Далі та ван Гогу

1137 0
Сьогодні, 17 червня, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг відкрили виставку «Сни про Львів». Художники з різних куточків України відтворили на полотнах Львів, який начебто колись наснився знаним майстрам живопису.

На виставці можна побачити Львів очима Вінсента ван Гога, Марка Шагала, Рене Магрітта, Каземіра Малевіча, Сальвадора Далі, Гюстава Клімта, Пітера Брейгеля Старшого та інших, повідомили у прес-службі Львівської міськради

Цей мистецький проект-містифікація покликаний поєднати діяльність людей з різних культурних середовищ: адміністративного, мистецького, туристичного тощо.

 

Львів у сні Марка Шагала/Фото: прес-служби ЛМР

«Проект є абсолютно благодійний, адже гроші на нього ми збирали на сайті Великої Ідеї, а зароблені від продажу картин кошти підуть у благодійний фонд «Доктор клоун». Кожен художник мав змогу оригінально вписати образи Львова у видатні твори, кожен з митців отримав поле для імпровізацій», – розповіла  автор проекту і художниця Анастасія Нечипоренко. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!