У Львові покажуть виставку картин, яку намалювала молодь з особливими потребами

1095 0
Подія відбудеться у ТРЦ Форум Львів.

У пʼятницю, 15 вересня, у Львові відкриють виставку художніх робіт молоді з особливими потребами. Про це розповіли у Львівській міській раді.

«Дивовижний погляд на світ, у якому можливі будь-які дива! Злетіти у небо на повітряних кулях... Зануритись у теплі обійми... Насолодитись співом янголів... Подружитись з чарівною птахою... Життя прекрасне у кожній миті і кожному прояві, тож потрібно навчитися бачити прекрасне очима і серцем. Беріть із собою друзів та приходьте за порцією позитивних вражень! Ми привідкриємо завісу у світ дитячих мрій, емоцій та бажань», – розповіла Галина Царьова, керівниця Центру «Простір можливостей», який є організатором виставки.

За словами Галини Царьової, картини створені у межах освітнього процесу під керівництвом професійних викладачів. 

Подія розпочнеться о 15:00 у ТРЦ Форум Львів (вул. Під Дубом, 7Б).

Читайте також: У Львові у Стрийському парку встановили колекцію сучасних скульптур. Фото

Додамо, у «Просторі можливостей» підлітки та молодь з інвалідністю отримують допрофесійну підготовку з двох напрямів: кулінарна майстерність (помічник кухаря, флорист) та художні промисли (розпис посуду, обробка шкіри, декорування, холодний батик).

Нагадаємо, у Львові розпочав роботу тимчасовий артпростір. Його мета – зібрати кошти на відновлення зруйнованих під час війни артінституцій.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!