У Львові пологове відділення на вул. Раппопорта відкриють 8 листопада

4341 0
Пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні зранку 8 листопада у звичному режимі розпочне прийом пацієнтів.
фото:Львівська пошта

фото:Львівська пошта

Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів Вадим Олійник, головний лікар Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні.

«Пологове відділення на вулиці Раппопорта, 8 розпочне прийом пацієнтів у звичному режимі 8 листопада о  9:00», – каже Вадим Олійник. 

Також головний лікар зауважив, що призупинення роботи відділення пов’язане винятково з плановим миттям, а оскільки все йде за планом, для відтермінування початку роботи не має причин.

Читайте також: Перинатальний центр у Львові може запрацювати у 2017 році

Наразі для львів’янок відкриті  Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 м. Львова, (вул. Мечнікова, 8) та Пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні ( вул. Некрасова, 4).

Як повідомила Tvoemisto.tv головний лікар Міського комунального клінічного пологового будинку №1 Шекета Людмила, їх заклад наразі не переповнений і працює у звичайному режимі. «Ми маємо 135 ліжок, із яких зараз зайняті 132», – повідомила Шекета Людмила.

Читайте також: В яких умовах у Львові народжують дітей: родові, палати. Фото

Підготувала Оксана Лісна

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!