У Львові помер географ та професор Франкового вишу

6562 0
Парастас відбудеться сьогодні, 17 серпня, о 18 год.
Фото: ЛНУ

Фото: ЛНУ

У четвер, 17 серпня, помер колишній доцент кафедри економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат економічних наук, дійсний член Українського Географічного Товариства, Наукового Товариства Шевченка Степан Кузик. Про це повідомили на Facebook-сторінці кафедри. 

Степан Кузик помер на 78 році життя. Парастас відбудеться сьогодні, 17 серпня, о 18 год. Чин похорону відбудеться 18 серпня об 11 год у каплиці Різдва Хрестителя Господнього Йоана на вул. Пекарській, 52.

Читайте також: Помер професор Львівського ветеринарного університету

Степан Петрович – автор понад 200-х наукових, науково-популярних і навчально-методичних праць. Найважливіші наукові напрацювання автора пов’язані з дослідженням соціально-економічних проблем розвитку туризму та туристичних ресурсів.

На географічному факультеті Львівського університету викладав такі навчальні дисципліни: «Реґіональна економічна і соціальна географія», «Рекреаційна географія», «Географія міжнародного туризму», «Географія міжнародних відносин», «Основи маркетингу», «Основи менеджменту», «Транскордонне співробітництво», «Географія світового господарства».

Нагадаємо, що на 59-му році життя перестало битися серце деканки факультету культури і мистецтв, театрознавиці і докторки мистецтвознавства Майї Гарбузюк.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!