У Львові помер один із постраждалих від пожежі на Різдвяному ярмарку

9422 0
Загалом у пожежі постраждало четверо людей.
фото: ДСНС Львівщини

фото: ДСНС Львівщини

ПІсля тривалого лікування у Львові помер один із постраждалих від пожежі на Різдвяному ярмарку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність. На жаль, через обширні, глибокі опіки, пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків», — розповів заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова Ігор Стояновський.

Чоловік був громадянином Вірменії та народився 1968 року. Троє з чотирьох постраждалих перебували у стабільному стані та мали незначні покращення, стан четвертого пацієнта довгий час був важким. У нього обгоріло 50% тіла. Усі постраждалі були працівниками закладу, в якому сталася пожежа.

Читайте також: В мережі з'явилося відео вибухів на різдвяному ярмарку у Львові

Нагадаємо, 22 грудня, приблизно о 13:15 у ятці на різдвяному ринку біля Львівської опери сталася пожежа, ймовірно спричинена вибухом газового балону. У результаті госпіталізували чотирьох осіб, ще один постраждалий звернувся по допомогу до медиків самостійно.

23 грудня різдвяний ярмарок частково відновив свою роботу. 25 грудня комісія прийняла рішення про повне відновлення роботи ярмарку. У поліції повідомили, що винуватцям пожежі загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!