Винуватцям пожежі на різдвяному ярмарку загрожує до восьми років ув'язнення

27743 0
Наразі поліція встановлює причину загорання.

Винуватцям пожежі на різдвяному ярмарку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Після з'ясування обставин поліція перекваліфікувала з порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки на порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Максимальним покаранням за таке порушення може бути до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: В мережу з'явилося відео вибухів на різдвяному ярмарку у Львові

Нагадаємо, вчора, 22 грудня, приблизно о 13:15 у ятці на різдвяному ринку біля Львівської опери сталася пожежа, ймовірно спричинена вибухом газового балону. У результаті госпіталізували чотирьох осіб, ще один постраждалий звернувся по допомогу до медиків самостійно. Двом постраждалим, 50-річному чоловіку та 23-річній дівчині, вчора провели перші операції.

Також у Львівській міській раді відбулось позапланове засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, яка прийняла рішення призупинити роботу всіх ярмарків у Львові на час перевірок. До 17:00 23 грудня районні комісії мають обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їхньої протипожежної безпеки, після чого вирішать, чи відновлювати роботу ярмарків.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!