У Львові помер професор університету фізичної культури Володимир Трач

5404 0
Він працював там понад 40 років.
Володимир Трач/ Фото ЛДУФК

Володимир Трач/ Фото ЛДУФК

У Львівському державному університеті фізичної культури помер 82-річний викладач і кандидат біологічних наук Володимир Трач. Про це йдеться на сайті університету. 

«Володимир Михайлович Трач у нашому виші працював понад чотири десятки років. За цей час він обіймав різні посади (проректор з навчальної роботи, декан педагогічного факультету, завідувач, професор, доцент кафедри біохімії та гігієни)», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Львові раптово помер дитячий лікар Андрій Січкоріз 

Зазначимо, що Володимир Трач нагороджений відзнакою Міністерства освіти і науки України «Петро Могила», Грамотою Прем’єр-міністра України та Почесною відзнакою імені Івана Боберського. 

Він став першим і наразі єдиним за 75-літню історію ЛДУФК імені Івана Боберського викладачем, якому була призначена довічна стипендія Кабінету Міністрів України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!