У Львові понад 20 людей отруїлися в закладах харчування

1863 0
Вони проходять курс лікування.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові зафіксували два спалахи гострої кишкової інфекції. Вони пов'язані із відвідування закладів громадського харчування в місті.

Джерело: Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб

У першому випадку захворіло 7 осіб, серед яких одна дитина. Наразі вон  проходять курс лікування в КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня». Стан хворих середньої важкості з позитивною динамікою. 

Читайте також: На Львівщині фіксують масову загибель бджіл

Другий спалах гострої кишкової інфекції стався у 14 мешканців, серед яких 2 дітей. Вони також госпіталізовані у КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» та проходять курс лікування. Зокрема, у однієї із хворих методом ПЛР фахівці виявили сальмонеллу. Бактеріологічні дослідження та епідрозслідування тривають.

Нагадаємо, що 12 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до однієї з львівських лікарень з «гострою кишковою інфекцією» доставили п’ятьох львів’ян – чотирьох дорослих та одну дитину. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!