У Львові попрощалися з загиблим на війні нацгвардійцем Владиславом Аллеровим

1511 0
30 травня в Ізюмському районі Харківської області він із побратимами потрапив під артобстріл, коли військовослужбовці поверталися із бойового завдання.
фото: пресслужба лова

фото: пресслужба лова

Сьогодні у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові відбулося прощання зі загиблим у російсько-українській війні нацгвардійцем Владиславом Аллеровим.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, львів’янин Владислав Аллеров навчався у гімназії №1 міста Cімферополя. Закінчив Харківську національну академію Національної гвардії України. Пройшов шлях від лейтенанта до полковника, а минулоріч отримав ступінь кандидата історичних наук.

Читайте також: Загиблому герою з Львівщини присвоїли орден «за мужність»

Із початком російської arpeciï одразу став на захист Батьківщини. Владислав проходив службу на посаді командира окремого загону спеціального призначення Західного територіального управління Національної гвардії України. За особисту мужність був нагороджений президентом України орденом «За мужність» III ступеня.

30 травня в Ізюмському районі Харківської області Владислав із побратимами потрапив під артилерійський обстріл, коли військовослужбовці поверталися із бойового завдання.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото пресслужби Львівської ОВА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!