У Львові попри карантин вихідного дня працював нічний клуб

4529 0
Поліцейські припинили роботу закладу, в якому перебували близько 100 осіб.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У Львові попри карантин вихідного дня працював один з нічних клубів. Вечірка проходила за зачиненими дверима за попереднім записом, повідомляє Національна поліція.

Працював нічний клуб на вулиці Петрушевича. Під час рейду правоохоронців у закладі перебували близько 100 осіб, всі вони були без масок.

«29 листопада під час відпрацювання співробітники Личаківського відділу поліції виявили, що на вулиці Петрушевича у Львові, попри «карантин вихідного дня», працює нічний клуб. На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Личаківського відділу поліції, а також бійці батальйону особливого призначення поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, близько 1:00 ночі у закладі перебували близько ста осіб – відвідувачів та працівників, усі вони були без масок», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На організатора концерту у Мalevich Night club склали протокол за людей без масок і дистанції. Фото

Також правоохоронці з’ясували, що нічний клуб працював за зачиненими дверима – у нього пускали лише за попереднім записом або за дзвінком.

Поліцейські припинили роботу закладу та встановили особи усіх, хто там перебував.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження ч.1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Львові склали адмінпротокол на організаторів людного концерту в центрі міста

Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, у львівському клубі Malevich Night Club 13 листопада відбувся концерт гурту «Бумбокс». Під час заходу у приміщенні не дотримали соціальної дистанції і не всі відвідувачі були у масках. Відтак, поліція Львівщини склали на організатора заходу адмінпротокол за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей). Ще раніше правоохоронці склали протокол про порушення карантину на організаторів людного концерту у центрі Львова – гурт «Без обмежень» знімав кліп, а опісля поблизу пам’ятника Адаму Міцкевичу відбувся їхній «Секретний концерт». У заході взяли участь близько двох сотень людей. Соціальної дистанції вони не дотримувались. 

Нагадаємо, цими вихідними по усій Україні діє карантин вихідного дня. Працювати можуть виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, ветеринарні аптеки, автозаправні станції (без зон харчування), поштові відділення. Ресторани, кафе та інші заклади харчування мають припинити роботу або працювати виключно на виніс/доставку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!