У Львові посеред дороги загорівся автомобіль. Фото

8860 0
Внаслідок загоряння двигуна ніхто не постраждав.
Фото: Андрій Москаленко

Фото: Андрій Москаленко

У Львові поблизу приміщення Pixlab на вул. Городоцькій, 285 посеред дороги загорівся автомобіль. Про це повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко у себе на Фейсбуку. 

За його словами, загорівся двигун в автівки Subaru. Це було авто на газу, тому гасіння було складним і небезпечним. Вулиця стала задимленою.

«Момент задимлення побачив водій вантажівки ЕФЕ-Бетон, який зупинився поруч. До палаючого автомобіля підбіг Іван Мовчан, який одразу почав гасити пожежу спочатку вогнегасником, а потім водою з вантажівки ЕФЕ-Бетон. Поруч проїжджала поліція, яка допомогла перекрити оперативно рух та врегулювати транспортний потік. Дуже швидко приїхала пожежна бригада, яка повністю загасили автівку», – повідомив Андрій Москаленко.

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі головного управління ДСНС України у Львівській області, виклик отримали о 14:18, а вже о 14:43 ліквідували. Загоряння було під капотом автомобіля, унаслідок події ніхто не постраждав. Загоряння пошкодило моторний відсік машини, а загалом авто вдалося врятувати. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!