У Львові посилено охороняють аеропорт. Усіх просять зберігати спокій

11413 0
Людей просять не панікувати, не створювати черги у магазинах та автозаправках.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Територія аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького перебуває під посиленою охороною, щоб не допустити приземлення ворожих літаків. Про це сьогодні, 24 лютого, під час брифінгу повідомив голова ЛОДА Максим Козицький.

«Львівський аеропорт поки що не піддався атаці. Він посилено охороняється, щоб не дати противнику можливість приземлити власні повітряні судна», – каже Максим Козицький.

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

Також, за його словами, людям варто зберігати спокій, не панікувати. Особливо пильними та уважними мають бути ті, хто мешкає поблизу військових об’єктів. Людей, які живуть на таких територіях, закликають перевірити найближчі укриття та не відходити від дітей.

«Не панікуйте, не створюйте черги у магазинах та автозаправках, пропускайте авто екстрених служб на заправках. Зв’язок є, але може бути перенавантажений. Служба екстреної допомоги та медицини повністю мобілізовані, мають запаси ліків, перев’язочних матеріалів», – каже голова ЛОДА.

За словами Максима Козицького, Путін розпочав повномасштабне вторгнення. Під ударами основні військові бази, об’єкти критичної інфраструктури, аеропорти. Танки були введені у всі напрямки. На даний момент на Львівщині обстріляно військові об’єкти. Під посиленим наглядом поліції, Нацгварідїі, СБУ перебувають об’єкти критичної інфраструктури.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, люди в камуфляжній формі можуть бути диверсантами. Позначка – це червона стрічка, тож варто бути пильними до таких речей.

Нагадаємо, що на тлі військового вторгненняя Росії до України у Львові можливі різні диверсійні групи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!