У Львові посилять охорону аеропорту та автостанцій

1407 0
У Львові для дільничних інспекторів міліції, які зараз патрулюють місто спільно з курсантами, будуть внесені зміни у маршрути патрулювання. Тепер ці маршрути обов’язково включатимуть території станцій, вокзалів та аеропорту.

Про це йшлося під час спільної наради правоохоронців, представників СБУ та керівників служб безпеки станцій та вокзалів 5 лютого, яка відбулась під керівництвом начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Дмитра Загарії.

Як зазначають правоохоронці, питання безпеки стало вкрай актуальним у зв’язку з терористичними актами у деяких містах України. Учасники наради домовились про чітку взаємодію міліції, СБУ та служб охорони вокзалів та станцій, а також розробили систему першочергових заходів, які необхідно провести для того, аби громадяни почували себе в безпеці, а можливості здійснення провокацій чи терористичних актів були усунуті.

В першу чергу сторони домовились про централізовану систему оповіщення громадян про небезпеки та про порядок дій під час виникнення загрози чи виникненні підозри про можливу загрозу. На усіх автостанціях, вокзалах та в аеропорті будуть вивішені відповідні інформаційні матеріали, а диспетчери через гучний зв'язок щогодини повідомлятимуть про це пасажирів, повідомили tvoemisto у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Служби безпеки об’єктів транспортної інфраструктури оперативно інформуватимуть правоохоронців про виявлених підозрілих осіб та предмети, а також надаватимуть матеріали відео фіксації.

До заходів по унеможливленню провокацій та терористичних загроз будуть задіяні наряди патрульної служби міліції, працівники Державної служби охорони та Державтоінспекції. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!