У Львові посилили карантинні вимоги у громадському транспорті

4650 0
Автобуси, трамваї, маршрутки та тролейбуси можуть бути заповнені лише на 50%.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У громадському транспорті Львова із суботи, 30 жовтня, пільговики зможуть їздити лише з 11.00 до 16.00 год, за винятком учасників бойових дій. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: «Червона» зона на Львівщині. Повний перелік заборон, які діятимуть з 30 жовтня

При цьому автобуси, трамваї, маршрутки та тролейбуси можуть бути заповнені лише на 50%. 

Обов'язковим у громадському транспорті залишається масковий режим та Covid-сертифікати у водіїв.

На запитання, чи запровадять у Львові вимогу вакцинації для пасажирів, як у Києві, то міський голова відповів, що у перспективі, можливо, і введуть таке обмеження.

Читайте також: Львів закриває школи, ресторани продовжать працювати в червоній зоні 

Нагадаємо, що від суботи, 30 жовтня, Львів як і область переходить в «червону» зону. Працювати зможуть ті установи та заклади, де персонал вакцинований на 100% від коронавірусу двома дозами, а відвідувати їх також ті, хто матиме зелені сертифікати вакцинації або ПЛР-тест, дійсний 72 години. Йдеться про роботу кафе, ресторанів, торгових центрів, ринків (у тому числі промислових), салонів краси, перукарень, кінотеатрів, готелів тощо. Також вірянам рекомендують залишатися вдома та слухати службу Божу онлайн. Для тих, хто хоче піти до храму, радять помолитися просто неба на його території.

Водночас школи відправили з понеділка на онлайн-навчання, при цьому садочки зможуть і надалі працювати.

Додамо, що на Львівщині садочки, початкова школа та школи, де працівники мають стовідсоткову вакцинацію, або негативний ПЛР-тест, або документ, що підтверджує одужання особи від ковіду, зможуть працювати навіть у червоній зоні. Повний перелік обмежень в області можете прочитати тут.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!