У Львові повідомили про замінування кількох торгових центрів

1520 0
Через повідомлення про замінування з ТЦ евакуювали працівників та відвідувачів.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 20 січня, у Львові повідомили про замінування низки торгових центрів. Йдеться про ТРЦ «Форум Львів», що на вул. Під Дубом, торговий комплекс «Шувар» на пр. Червоної Калини та ТЦ «New Point», що на пр. Чорновола. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця пресслужби поліції Львівської області Світлана Добровольська.

Як додали в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повідомлення про замінування надійшло о 14.00.

Читайте також: У Львові замінували ще одну школу

На місце події прибули представники відповідних служб, працювали правоохоронці, кінологи, вибухотехніки тощо. Через повідомлення про замінування з ТЦ евакуювали працівників та відвідувачів.

Нагадаємо, 12 січня у Львові надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання. Після цього у місті надійшли ще два повідомлення про замінування двох гіпермаркетів.

Напередодны також шукали вибухівку у ліцеї на Сихові. А день перед тим у Львові повідомили про замінування технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!