У Львові позмагаються кращі велосипедисти з Європи

1986 0
7-10 серпня на критому велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України на вул. Клепарівська, 39а пройдуть міжнародні велосипедні змагання на треку «Гран Прі Галичини».
Фото: agitility.com

Фото: agitility.com

Участь у змаганні приймуть близько 200 найсильніших велосипедистів, які представлятимуть збірні команди 10 областей України, та зарубіжні спортсмени – представники команд з Німеччини, Литви, Польщі, Словаччини, Азербайджану та інших країн Європи, повідомляється на сайті Львівської ОДА.

Гран Прі розпочнеться 7 серпня 2014 року о 16.30 год.

Змагання відбуватимуться за підтримки Міжнародного союзу велосипедистів (UCI), Федерації велосипедного спорту України, Міністерства молоді та спорту України, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної федерації велосипедного спорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!