У Львові презентують аудіокнигу «Католицизм: мандрівка до серця віри»

1388 0
Автор написав її після створення десятисерійного фільму.

У Львові сьогодні, 3 січня, презентують аудіокнигу «Католицизм: мандрівка до серця віри». Презентацію відбудеться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, о 19.00. Tvoemisto.tv транслюватиме наживо подію на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Ютуб-каналі.

У презентації візьмуть участь єпископ Чиказький УГКЦ Владика Венедикт Алексійчук, актор дубляжу та диктор Юрій Кудрявець, перекладачка Галина Сташків та координаторка проєкту «Католицизм» в Україні с. Климентія Луків.

Зазначимо, що аудіокнига вже доступна для завантаження через мобільний додаток АБУК – Першої української аудіокнигарні. У ній для музичного оформлення використано оркестрову сюїту «Українська веснянка» авторства українського композитора Антіна Рудницького.

Читайте також: У Львові презентують проєкт Католицизм. Де подивитись 

Автором книги «Католицизм: мандрівка до серця віри» є Роберт Баррон, американський католицький єпископ, один із найпопулярніших авторів на Амазон, кореспондент з релігійних питань для NBC, коментатор для телеканалів FOX News, CNN та EWTN. Цю книгу він написав після створення 10-серійного фільму з однойменною назвою, який кіноексперт і меценат проєкту в Україні Богдан Батрух називає «шедевром духовного кіно».

У аудіокнизі автор прагне осягнути суть християнської віри та показати її сучасній людині через призму здобутків світового мистецтва, літератури, богослов’я, філософії та історії. Вона є частиною масштабного просвітницько-євангелізаційного проєкту «Католицизм», до якого входить згаданий десятисерійний документальний фільм та навчальна програма для дорослих.

Партнерська публікація
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!