У Львові продовжили реєстрацію на два архітектурних конкурси

885 0
Заявки приймають до 17:00 год 1 лютого 2024 року.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У Львові продовжили прийом заявок на архітектурний конкурс на Меморіал Героїв України та на простір імені Євгена Коновальця. Про це розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради продовжило термін реєстрації на конкурс щодо Меморіалу Героїв України на вулиці Мечникова. Заявки приймають до 17:00 год 1 лютого 2024 року.

Зареєструватися можна за посиланням. Детальніше про умови та завдання прочитати тут.

«До нас надійшло кілька десятків звернень насправді вже і ми маємо зареєстрованих учасників. Тим не менш, маємо кілька звернень від команд, які би хотіли зареєструватися, але не встигли. Тому ми хочемо дати їм таку можливість», – зазначив Антон Коломєйцев.

Також на конкурс щодо проєктування простору з пам’ятником Євгену Коновальцю подалося 13 учасників. Охочі долучитись до конкурсу можуть зареєструватися до 17:00 год 1 лютого 2024 року.

Посилання на реєстрацію тут, а деталі про умови та завдання тут

Нагадаємо, на початку січня у Львові оголосили архітектурний конкурс на кращу пропозицію меморіального комплексу військових поховань Героїв України на вул. І. Мечникова у Львові. Від учасників конкурсу очікують пропозицій, які зможуть стати взірцями нового підходу до проектування військових кладовищ в Україні. Переможців конкурсу компетентне журі визначать у квітні. 

Щодо архітектурного конкурсу на простір імені Євгена Коновальця, то йдеться про простір на території Національного університету «Львівська політехніка», на перетині вулиць Степана Бандери та Євгена Коновальця у Львові. Його використовуватимуть як для щоденного відпочинку містяни і студенти, так і для заходів з вшануванням пам'яті постаті Євгена Коновальця. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!