Політична реклама

У Львові проведуть чемпіонат з караоке

1239 0
В червні у Львові розпочинається чемпіонат з караоке. Щомісяця відбуватимуться вокальні конкурси, за результатами яких будуть відібрані найкращі вокалісти. Наприкінці вокального року, у червні 2015 року, відбудеться фінал Першого Львівського чемпіонату караоке, де змагатимуться переможців.
Фото: prestige-rest.co.il

Фото: prestige-rest.co.il

Визначати найкращого співака караоке у Львові будуть відомі експерти, продюсери та зірки українського шоу-бізнесу. Переможець Першого львівського чемпіонату караоке отримує грошовий приз  - 15000 грн, інформує прес-служба Львівської міськради.

Відбір проходитиме в три етапи:

1. Пісня на осліп: учасник обирає та виконує пісню з лототрону;

2. Підклади свиню: учасник виконує пісню, яку для нього обрав суперник;

3. Обирай улюблену пісню: учасник обирає та виконує пісню, яка найкраще розкриє талан виконавця.

Довідка:

Відбір учасників серед усіх охочих відбуватиметься щосереди о 18:00 у клубі «HiresHKaraokeClub», що за адресою: Львів, пл. Петрушевича, 2. Кожної 4-ої середи місяця пройде визначення кращого співака місяця. За перебігом Чемпіонату можна буде слідкувати у соціальних мережах. Детальна інформація за телефонами: 225-54-45; 067-670-08-67; 063-075-95-43.

 

ТЕГИ: караоке

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!