У Львові проведуть jam session з нагоди Дня народження Маркіяна Іващишина

899 0
Подія відбудеться завтра, 6 вересня у закапелку Маркіяна Іващина.

Завтра, 6 вересня, о 19:00 у Львові проведуть jam session з нагоди Дня народження Маркіяна Іващишина. Він відбудеться у закапелку, названому в честь засновника мистецького об’єднання «Дзиґа». Про це повідомила Львівська міськрада.

Зазначимо, що вхід на подію безкоштовний.  

Довідка

Маркіян Іващишин – засновник мистецького об’єднання «Дзиґа», один із провідників «Революції на граніті» 1990 року, підприємцем, культурним, політичним та громадським діячем, арт-продюсером низки мистецьких проектів та організатором музичних фестивалів, співтворцем «Львівської газети», керівником радіопроекту «Ініціатива Niko FM» та засновником фестивалю «Флюгери Львова». Він раптово помер 21 травня 2019 року.

Читайте також: «Дзизі» – 30 років. Розмова з Маркіяном Іващишиним про Львів і Полтву

Нагадаємо, що 6 вересня, у День народження засновника мистецького об’єднання «Дзиґа» Маркіяна Іващишина відбулося відкриття іменного Закапелка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!