У Львові наступного тижня обговорять можливість відновлення навчання в школах

1772 0
Наступного тижня управління освіти та охорони здоров’я мають напрацювати рішення щодо можливості відновлення очного навчання для учнів 1-4 класів.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Сьогодні, 6 листопада, у Львові провели чергове засідання міської комісії ТЕБ і НС. Як зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, було прийнято ряд рішень. Зокрема, комісія ТЕБ і НС доручила управлінню освіти та охорони здоров’я провести моніторинг динаміки поширення ковіду і запропонувати наступного тижня, у середу, 10 листопада, рішення щодо можливості відновлення очного навчання для учнів початкових класів школи (1-4 класи) за умови зменшення захворюваності.

Читайте також: Львів готує план, щоб повернути дітей до школи. Як це відбуватиметься

«Ми розглянули питання, що стосується можливості відновлення навчання для, як початкової, так і старшої школи. Було обговорено і прийнято таке рішення – дано доручення управлінню освіти моніторити ситуацію з захворюваністю дітей, щоби в середу до обіду провести засідання комісії ТЕБ та НС і, якщо показники будуть дозволяти, прийняти рішення про відновлення навчання для початкової школи. Але знову ж таки – ми будемо моніторити ситуацію і рішення буде прийняте в середу», – каже Андрій Москаленко.

Хоча, як наголошував Андрій Москаленко під час дискусії «За яких умов школи зможуть працювати офлайн», яке організувало Тvoemisto.tv, напрацювати протоколи у школах мали ще до 5 листопада.

Також з понеділка, 8 листопада, запровадять окремі правила доступу до адміністративних будівель Львівської міської ради – Ратуші, районних адміністрацій, управління. Упродовж тижня, з 8 до 14 листопада, керівники підрозділів мають довести нові правила до працівників та забезпечити систему контролю.

Читайте також: «Де абонементи у божевільню?». Львів’яни обурені, чому діти вчаться онлайн

З 15 листопада допуск для до адміністративних будівель буде лише за умови наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту, або довідки про перенесення захворювання на ковід.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv організувало дискусію, де обгворили з експертами та батьками, за яких умов школи зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!