У Львові почали проводити безкоштовні кіновечори

1793 0
Фільми в Муніципальному мистецькому центрі показують у вівторок, четвер та суботу о 18:30.
Фото: Тіні забутих предків

Фото: Тіні забутих предків

Львівський мистецький центр починає показувати безкоштовно українське кіно. До команди доєдналися кінознавці з центру Довженка. Про це повідомила директорка Львівського муніципального мистецького центру Ляна Мицько.

Читайте також: Кіно, театри, музеї та галереї. Куди піти у Львові 

Кінознавці Арсеній Князьков, Станіслав Битюцький, Олександр Телюк модеруватимуть у центрі зустрічі.

«Частина колективу зараз у Львові, і ми продовжуємо нашу спільну працю. Адже продовжуються покази українського кіно в Україні і за кордоном, відбуваються ретроспективи, завдяки яким переосмислюємо історію України і шукаємо певні маркери української ідентичності, які зараз справді стають в нагоді, в тому числі в інформаційній війні», – сказав керівник кіноархіву Довженко-Центру Олександр Телюк.

Читайте також: «Навіщо фінансувати культуру, коли війна?» У Львові оживає театральне життя

Фільми в Муніципальному мистецькому центрі показують у вівторок, четвер та суботу о 18:30.

Відвідувачів просять брати з собою документи, що посвідчують особу. Після фільмів відбуваються обговорення.

Більше інформації про заплановані кінопокази та лекції дивіться на сайті Львівського мистецького центру. Зокрема, у суботу, о 18:30, тут покажуть культову стрічку Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!