Політична реклама

У Львові пройде День батяра

1066 0
Упродовж двох днів, 23 та 24 червня, у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького проходитиме День Батяра - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі «Львів 2012».
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Батярську шоу-програму  запропонують актори театру «Воскресіння» та Театр історичної мініатюри.

Цілий фестивальний вікенд фанатів «LeoFan» буде розважати батярська музика, ярмарок пригощатимуть ляґумінами.

І, звичайно, відвідувачі зможуть переглянути трансляції футбольних матчів: 23.06 -  Іспанія  -  Франція (Донецьк) о 21:45; 24.06 - Англія  -  Італія (Київ) о 21:45.

Також для фанатів, що хочуть комфортно вболівати фінальні матчі Чемпіонату ЄВРО-2012,  «LeoFan» пропонує шоу-програму: 23 червня – Велика футбольна вечірка «LeoFan», 23:00; 26 червня – Олег Скрипка представляє «Етно-Диско», 20:00 год.

Довідка

Львівські батя́ри — львівська субкультура, яка існувала зі середини 19 століття до середини 20 століття.

Назва «батяр», імовірно, виникла від угорського «betyar», що означає особу, яка має дивні погляди і робить непередбачувані вчинки, авантюриста, гульвісу.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!