У Львові пройде форум енергоощадності. Програма заходу

1988 0
У середу та четвер, 4-5 березня, у Львові відбудеться форум енергоощадності. Обговорюватимуть проблеми зміни клімату, вичерпності традиційних видів палива та нестачі чистої питної води і шукатимуть шляхи їх вирішення.
фото: .innovaticias.com

фото: .innovaticias.com

Організатори анонсують, на форумі говоритимуть про те, що зміна клімату, вичерпність традиційних видів палива, нестача чистої питної води, критичне техногенне забруднення довкілля створили нову концепцію розвитку суспільства – сталий розвиток, що передбачає встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства та збереженням і відновленням довкілля. Ця концепція – домінуюча схема розвитку ХХІ століття. Відтак, такі актуальні та перспективні напрямки будуть широко представлені на Форумі: енергоефективні технології, екосанітарія, повторне використання та утилізація відходів, мінімізація споживання енергії та води, застосування технологій «замкнутого циклу» використання природних ресурсів, використання енергії довкілля за допомогою «зелених» технологій тощо.

У рамках Форуму відбудеться:

І. Науково-практична конференція «Енергоефективність, екологія, комфорт»:

• інноваційні технології створення комфортного житла;

• будинок «0» енергії: технології та матеріали;

• опалення та кліматизація;

• водопостачання та водовідведення;

• сучасні технології очищення води;

• електропостачання та освітлення;

• енергозбереження, альтернативна та відновлювальна енергетика;

• екобудівництво;

• фінансові інструменти для реалізації проектів з енерго- та ресурсозбереження.

ІІ. Контактна біржа –  дво- та багатосторонні переговори підприємців, презентації учасників та всіх зацікавлених у налагодженні контактів у сфері енергоощадності.

Серед учасників Форуму: керівник Німецько-українського проекту у сфері бізнесу, представники консульств та владних структур, вишів, підприємці Львівщини та інших регіонів України.

Із деталями форуму можна ознайомитись на сайті.

Початок о 10.00.

Місце проведення: Львівська торгово-промислова палата Стрийський парк, 14, 2-й поверх, (конференц-зала).

Реєстрація за тел.: +38 032 395 63 17 або на e-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!