У Львові призначили виконуючого обов'язки керівника департаменту міської мобільності

1796 0
Віднині департамент розпочав свою роботу.
фото: фейсбук/олег забарило

фото: фейсбук/олег забарило

У Львові призначили виконуючого обов’язки керівника нового департаменту міської мобільності та вуличної мережі ЛМР. Ним став Олег Забарило, який до цього займав посаду начальника управління економіки департаменту економічного розвитку у міськраді. Інформацію про це він підтвердив у коментарі Tvoemisto.tv.

На посаду Олега Забарила призначили до того часу, поки не проведуть конкурс на керівника департаменту. Однак офіційно департамент ще не розпочав роботу. За словами в.о. керівника, зараз тривають організаційні процеси. 

Читайте також: (Не)довести до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Нагадаємо, що у лютому цього року депутати Львівської міської ради затвердили загальну чисельність ради та виконавчих органів і скоротили кількість працівників із 1970, як пропонував міський голова, до 1 710 осіб. Також у структурі ради з'явився новий департамент міської мобільності і вуличної мережі. У його підпорядкуванні буде управління вуличної інфраструктури, управління міської мобільності та управління безпеки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!