У Львові стартувало будівництво будинку для учасників АТО

1086 0
У Львові, на місці майбутньої багатоповерхівки для учасників АТО розпочали роботи з будівництва. Перший будинок планують здати в експлуатацію уже до кінця 2016 року. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

З’явиться 6-поверхова новобудова на вул. Під Голоско.

За словами керівника ЛКУ «Рембуд» Віктора Писаренко, зараз на ділянці риють котлован і траншею для зовнішніх мереж та прокладають кабель для електропостачання. Наступний етап робіт – це прокласти арматуру та розпочати підготовку для заливання фундаменту.

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше згідно з планом, у будинку будуть 53 двокімнатні квартири площею 66-68 кв. м. На першому поверсі будинку заплановані громадські приміщення. Це можуть бути магазини, кав'ярні тощо.

Нагадаємо, 1 лютого у Львові відбулося розкриття конкурсних пропозицій відкритих торгів щодо будівництва житлового будинку для учасників АТО на вул. Під Голоском. Переможцями тендеру стали 2 львівські підприємства – ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд», перше з яких будуватиме сам 6-поверховий 53-квартирних будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а друге – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!