У Львові розшукують 12-річного хлопця, що зник безвісти

4983 0
Євген зростом 150-155 см, худорлявий, має темно-русяве волосся.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові розшукують 12-річного хлопця Євгена Зіника, що зник безвісти. Сьогодні він вийшов з дому та досі не повернувся. Про це повідомили у пошуково-рятувальній волонтерській організації. 

Євген зростом 150-155 см, худорлявий, має темно-русяве волосся. Він був одягнений у чорну куртку з вставками жовтої та синьої абстракції, чорні джинси та темні кросівки. Зник сьогодні, 11 квітня, орієнтовно об 15:00 у селі Рясне-Руське – вийшов з дому і на цей момент його місце перебування невідоме. 

За даними волонтерів, потребує медичної допомоги. Усю інформацію, що стосувалася б перебування хлопчика, просять повідомляти на гарячу лінію 0-800-310-911 або за коротким номером 102.

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!