На Львівщині розшукують 7-річну дівчинку, яка поїхала з бабусею відпочивати без дозволу батьків

9271 0
Дівчинка з бабусею з Одеси поїхали до Львова.
Зникла дівчинка. Фото: поліція Одещини

Зникла дівчинка. Фото: поліція Одещини

Національна поліція розшукує 7-річну дівчинку, яка поїхала з Одеси разом з бабусею відпочивати на Львівщину без дозволу батьків.

Джерело: Національна поліція Одеської області у коментарі Tvoemisto.tv

Мама дівчинки повідомила у місцеву поліцію, що дитину вивезла бабуся відпочивати на Львівщину без дозволу.

«Про зникнення семирічної Маргарити Бербень повідомила її мама. З її розповіді ми знаємо, що з дому дитину вивезла її бабуся. Вони мешкають в різних квартирах одного будинку. З телефонних  розмов мами з бабусею відомо також, що вони поїхали на відпочинок у Львівську область. У родині стався конфлікт», – розповіл у поліції Одеської області.

Прикмети зниклої дівчинки: на вигляд дівчинці 6-8 років, зріст – 125-130 см, щільної статури, має темно-русяве волосся середньої довжини та карі очі. У день зникнення була одягнена у спортивний костюм, коричневу шапку, сіру куртку, білі кросівки.

Усіх, хто може знати місце перебування дівчинки, просять телефонувати у поліцію за номерами: (048) 779 42 88, (068) 903 68 57 або на спецлінію «102».

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!