У Львові шукають нового головного архітектора міста

2495 0
Обов’язки керівника управління архітектури та урбаністики ЛМР виконує Олена Погорілець.
Фото: Урок

Фото: Урок

У Львові оголосили конкурс на посаду головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Юліан Чаплінський про руйнування і будівництво Львова. Частина перша

Серед вимог до кандидатів – повна вища архітектурна освіта за рівнем магістра, спеціаліста, досвід роботи за фахом у органах місцевого самоврядування не менше трьох років, або досвід на керівних посадах у галузі містобудування та архітектури – не менше 5 років, післядипломна освіта у галузі «Державне управління» тощо.

Документи прийматимуть упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. За додатковою інформацією можна звертатись за тел.: 297 59 96. 

Нагадаємо, що 11 вересня попередній керівник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський написав заяву на звільнення. Пізніше його призначили заступником міністра розвитку громад та територій із питань євроінтеграції. Відповідне рішення Кабмін схвалив у неділю, 29 вересня.

Читайте також: Львів потребує радикальних підходів. Юліан Чаплінський про розвиток міста

Керівником управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліана Чаплінського призначили у лютому 2015 року. Обов’язки керівника управління архітектури та урбаністики ЛМР наразі виконує Олена Погорілець.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!