У Львові шукають свідків наїзду на хлопця з вадами слуху

1815 0
Медики встановили хлопцеві попередній діагноз – забій головного мозку.
Фото: Фейсбук Уляни Флишко

Фото: Фейсбук Уляни Флишко

У Львові 22 жовтня на пішохідному переході на вул. Науковій стався наїзд на хлопця з вадами слуху. Його рідні шукають свідків автопригоди. Про це пише керівниця організації «Здійснити мрію» Уляна Флишко. 

Читайте також: У Львові є понад 40 небезпечних ділянок, де найчастіше трапляються ДТП

«22 жовтня, повертаючись додому, на вулиці Науковій на хлопця скоїв наїзд водій авто марки «Ауді» (білого кольору). Сама ж ДТП сталася на пішохідному переході навпроти маркету «Сільпо», – зазначила вона. 

Наїзд на хлопця трапився близько 19.30 – 20.00 год. Медики встановили хлопцеві попередній діагноз – забій головного мозку. 

«Підхопивши» Романа на капот, а потім різко зупинившись, водій лише через вікно запитав у хлопця: «Як справи?» і поїхав далі. Щоправда, Роман не почув цих слів через відсутність слуху, а лише зумів їх прочитати по губах водія-утікача», – додає вона. 

Роман має ваду слуху від народження. Попри те, закінчивши навчання у кулінарному училищі, він знайшов роботу за фахом в одному із закладів харчування Львова. 

Якщо ви маєте відео з реєстратора, то можна звернутися до Уляни Флишко, яка дасть контакти бабусі Ромчика, мами Миколки Сокаля, – пані Дарії. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!