У Львові сьогодні офіційно представлять новостворену команду ФК «Карпати»

7063 0
Тvoemisto.tv транслюватиме представлення команди після матчу із стрийською командою «Скалою 1911».
Фото: Fckarpaty

Фото: Fckarpaty

Сьогодні, 15 липня, новостворений футбольний клуб «Карпати» зіграє на стадіоні «Україна» о 17.00 год матч із стрийською командою «Скалою 1911».

Головним тренером команди є Андрій Тлумак, гербом ФК – логотип «Карпат», а домашнім стадіоном у цьому сезоні є стадіон «Україна». 

Тvoemisto.tv транслюватиме сьогодні місля матчу представлення команди.

Читайте також: У Львові заснували ще один футбольний клуб «Карпати»

Нагадаємо, наприкінці червня 2020 «Карпати» через брак фінансування відмовилися догравати сезон 2019/2020. На початку липня клуб двічі поспіль вне приїхав до Маріуполя на перенесений і календарний матчі чемпіонату. 9 липня клуб було офіційно виключено з прем'єр-ліги, а 21 серпня – було включено до складу учасників змагань другої ліги.

14 жовтня у Львові офіцйно зареєстровано ТОВ «ФК «Карпати». Степана Юрчишина призначили генеральним директором новоствореного футбольного клубу, спортивним директором та головним тренером став Андрій Тлумак.

Зараз дочірнє підприємство клубу «Карпати Арена» проводить підготовчі роботи з будівництва нового спортивно-тренувального центру, перший етап якого передбачає спорудження на земельній ділянці площею 3,5 га будівлі загальною площею майже 3000 м2 та двох футбольних полів із необхідною для обслуговування інфраструктурою. На період 2021/24 років для клубу затвердили бюджет у розмірі 578 млн грн, у тому числі 106 млн грн у сезоні 2021/22 (з них 65 млн. – будівництво бази).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!