У Львові створять індустріальний парк «Сигнівка»

3795 0
Площа нового парку становитиме майже 50 га, інвестори мають розпочати роботу у 2019 році.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Депутати Львівської міської ради більшістю голосів під час сьогоднішньої сесії затвердили концепцію індустріального парку «Сигнівка».

Згідно з документами, йдеться про площу понад 51 га, обмежену залізничною колією з півночі та заходу, з півдня – вул. Північною, та лісопарком «Білогорща» зі сходу. Площа самого парку становитиме 48 га.

Читайте також: У Львові стартує будівництво ІТ-парку: особливості, Локація. Доповнено

Депутати проголосували за те, що індустріальний парк буде створено на 30 років, однак інвестори матимуть можливість продовжити цей термін. Умовою для участі в парку є реєстрація компанії у Львові. Очікується створення до 6 тисяч робочих місць.

Очікується, що перші інвестори розпочнуть роботу в 2019 році. У міській раді планують, що на цій території працюватимуть підприємства фармацевтичної та машинобудівної галузей, а також легкої промисловості, енергозбереження і тд.

Концепція передбачає, що індустріальний парк буде створений на 30 років з можливістю продовження його роботи. Згідно з планами, управлятиме парком спеціальна компанія, яку має найняти міська рада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!