У Львові створили чат-бот для запису до лікарів. Як користуватися

3365 0
Сервіс складається з шести основних розділів: «Запис на прийом», «Дати зворотній зв’язок», «Вартість послуг», «Замовити дзвінок», «Наші контакти», «Планові візити до лікаря».
Фото: itmed.org

Фото: itmed.org

Друге ТМО Львова запустило чат-бот, із допомогою якого можна записатися на медичні послуги (сімейна медицина, вузькі дитячі і дорослі спеціалісти, діагностика, аналізи, реабілітація тощо). 

Сервіс складається з шести основних розділів: «Запис на прийом», «Дати зворотній зв’язок», «Вартість послуг», «Замовити дзвінок», «Наші контакти», «Планові візити до лікаря». Він також показує адреси медичних закладів з необхідними послугами. Приміром, за допомогою розділу «Планові візити до лікаря» тепер можна дізнатися про профілактику захворювань, обстеження дітей та те, в якому віці варто робити ті чи інші щеплення.

Читайте також: У Львові пересадили нирку 15-річному хлопцеві

Як користуватися:

1.Зайти за посиланням і зареєструватися.

2. Після авторизації користувач потрапить в чат і може обирати запити – запис на прийом до сімейного лікаря, до вузького спеціаліста, на аналізи чи реабілітацію.

3. Після обробки запиту до користувача зателефонує оператор кол-центру і уточнить всі деталі.

Нагадаємо, що у листопаді 2021 року у Львові створили перше територіальне медичне об'єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги». Того ж року у грудні дали старт другому об’єднанню (це планова, реабілітаційна та паліативна допомога, сюди входить 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева, 4-а міська клінічна лікарня, 5-а міська клінічна лікарня і лікарня «Хоспіс») та третьому ТМО «Львівське клінічне територіальне медичне об’єднання акушерства та гінекології» (два медзаклади: «Пологовий клінічний будинок № 1 Львова» та «3-я міська клінічна лікарня Львова»).

Для довідки

Чат-бот — це програма, що дозволяє комунікувати з користувачем за заздалегідь прописаним сценарієм. Спілкування з чат-ботом — це імітація спілкування з живою людиною. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!