У Львові суд виніс вирок жінці, яка підтримувала агресію росії

936 0
Львів'янка публікувала матеріали, у яких схвалюється збройна агресія російської федерації проти України
Умовне фото

Умовне фото

Суд виніс вирок львів’янці, яка у соціальних мережах поширювала дописи на підтримку росії і путіна. Їй призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі, із встановленням іспитового строку на 1 рік.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

Франківський районний суд Львова визнав винною львів’янку у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році. У суді прокурори довели, що засуджена – росіянка з українським паспортом у 2022 році на особистій сторінці у мережі «Однокласники» неодноразово поширювала публікації інших учасників цієї мережі, що об’єднані у групу «русский мир за путина!».

Читайте також: На Львівщині викрили ще одного прихильника рф, який планував провокації та диверсії

Зокрема, львів'янка публікувала матеріали, у яких схвалюється збройна агресія російської федерації проти України, а також глорифікуються особи, які несуть пряму відповідальність за цю агресію.     

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала двох львів'янок, які у соцмережах виправдовували військову агресією рф проти України та підтримували злочинні дії окупантів. 

 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!