У Львові судитимуть чоловіка, який за 18 тисяч доларів переправляв ухилянтів за кордон

2972 0
Він вносив ухилянтів до системи «Шлях» під виглядом перевізників гуманітарної допомоги.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові судитимуть чоловіка, який переправляв військовозобов'язаних чоловік за кордон за 18 тисяч доларів.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, обвинувачений разом зі спільником неправомірно вносили їх дані до системи «Шлях» під виглядом перевізників гуманітарної допомоги, що давало їм змогу законно виїжджати за кордон.

«За 18 000 доларів США фігуранти обіцяли надати шістьом чоловікам призовного віку можливість безперешкодно виїхати за межі України. Організатора затримано під час отримання частини коштів – 16 200 доларів США. Наразі він знаходиться під вартою. Матеріали відносно його спільника виділено в окреме провадження у зв’язку з оголошення останнього у розшук», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Нагадаємо, що на Львівщині повідомили про підозру чоловіку, який за 5 тисяч доларів переправляв військовозобов’язаних осіб через кордон. 1 лютого правоохоронці затримали підозрюваного під час отримання ним частини коштів від «клієнта» в якості завдатку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!