У Львові світлофори на важливих перехрестях працюватимуть під час вимкнення світла

759 0
Світлоформи автоматично перемикатимуться на резервне живлення.
фото умовне

фото умовне

У Львові світлофори на 24 важливих перехрестях обладнали автономним живленням. У разі вимкнення електроенергії вони зможуть безперебійно працювати до 6-8 годин. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

«Ще на початку цього року завдяки небайдужому бізнесу, який ділився своїми генераторами, вдалося заживити 14 світлофорних об’єктів. А цього тижня наші фахівці завершили обладнувати потужними блоками безперебійного живлення світлофори на ще 10 перехрестях. При вимкненні електроенергії вони автоматично перемикатимуться на резервне живлення і зможуть безперебійно працювати до 6-8 годин», – розповіли у комунальному підприємстві.

Зазначимо, на балансі ЛКП «Львівавтодор» є 164 світлофорні об’єкти, а це – понад 2 тис. світлофорів. 

Нагадаємо, що у Львові замінили вже 51 конструкцію світлофорних опор. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!