У Львові таки планують збудувати нову заправку WOG

3249 0
Через будівництво заправки планують перенести зупинку громадського транспорту.
Візуалізація з виконкому ЛМР

Візуалізація з виконкому ЛМР

У Львові планують нове будівництва багатопаливної АЗС на вул. Городоцькій-Станційній. Відповідний містобудівний розрахунок розглянули на архітектурно-містобудівній раді 10 січня.

По функціональному призначенню – це землі транспортної інфраструктури. Основний заїзд буде з вул. Городоцької, де передбачається розширення смуги тормозіння. На станції будуть автозаправні модулі для бензина, дизеля та газу. 

Автозаправну станцію хочуть будувати на ділянці 0,2100 га, де наразі є лише чагарники.

Заправка планується лише для легкових автомобілів. Натомість, згідно з документацією, планують перенести зупинку громадського транспорту. 

Читайте також: «Іншого такого немає». Чи може Клепарів стати підцентром Львова

Водночас у членів ради були зауваження щодо вигляду автозаправної станції.

«Усі сучасні заправки роблять так накриття над заправними постами, щоб можна було вийти з автомобіля і під накриттям зайти в будівлю. А тут дивне рішення з окремим наприттям. Коли падатиме дощ чи сніг, це просто буде незручно», –зазначив архітектор Богдан Гой. 

Нагадаємо, що місяць тому в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР відмовили у видачі містобудівних умов та обмежень на нове будівництво цієї АЗС через невідповідність містобудівної документації.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!