У Львові терміново шукають меблярів для облаштування житла для переселенців

5882 0
Шукають 10 майстрів, які працюють швидко і зможуть протягом тижня збирати меблі.
Фото: Anton Kolomyeytsev

Фото: Anton Kolomyeytsev

У Львові облаштовують тимчасове помешкання для переселенців. Для цього шукають фахівців із збиранні меблів. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

«Вкрай потрібно 10 меблярів (або любителів цієї справи), які працюють швидко і зможуть протягом тижня збирати меблі. Потрібно мати автономні шуруповерти і приступити до роботи. Робота на волонтерських засадах», – повідомив Антон Коломєйцев.

Читайте також: У Львові почали монтувати перше контейнерне містечко для переселенців. Фото, відео

Зазначимо, що у Львові минулого тижня облаштовувати перше контейнерне містечко для тимчасового перебування українців, які змушені евакуюватись із гарячих точок. Тут встановили 70 житлових контейнерів, у яких зможуть жити понад 350 людей, переважно студентів. Загалом у місті облаштують три таких містечка на 300 будиночків. Контейнери приїхали з Польщі як подарунок від польського уряду.

Також найближчими днями у Львові почнуть будувати двоповерхові дерев'яні будиночки для переселенців, зокрема для матерів та жінок, які очікують на народження дітей. Будуватимуть дерев’яні будиночки за кошти Червоного хреста, ЮНІСЕФУ, ООН. Таке житло, зокрема, з'явиться на Тракті Глинянському.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!