У Львові на Сихові жінка потрапила під трамвай. Оновлено

9389 0
Жінка від отриманих травм, на жаль, померла.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

У Львові на Сихові загинула жінка. Ймовірно її збив трамвай. Правоохоронці встановлюють обставини та деталі події. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Читайте також: На Львівщині неповнолітній водій збив на смерть 16-річного хлопця

За її словами, повідомлення про подію у поліцію надійшло о 17.40 год. Інцидент трапився біля дитячої поліклініки.

«О 17.40 у поліцію надійшло повідомлення про те, що трамвай скоїв наїзд на жінку. Подія трапилась на проспекті Червоної калини біля дитячої поліклініки, поблизу трамвайної зупинки. Тілесні ушкодження отримала жінка 1942 року народження. Львів’янка. Її доставили у лікарню, там вона померла від отриманих травм. Зараз всі обставини з’ясовують», - зазначила Світлана Добровольська.

Усі обставини події з'ясовують правоохоронці. 

У пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс» Tvoemisto.tv повідомили, що, за попередніми даними, жінка вийшла на зупинці «Дитяча поліклініка» з вагону трамвайного маршруту №8, який прямував до центру.

«Не втримавши рівновагу жінка впала на колію від отриманих травм загинула», - зазначають у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

У ЛКП призначили службове розслідування.

Нагадаємо, у поліції досі встановлюють обставини, за яких помер 69-річний чоловік, який ймовірно випав із автобуса на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка. Подія трапилась ще 12 листопада. Із автобуса на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир 1951 року народження. Мешканець села Зашків Жовківського району загинув на місці. Автобус з місця події поїхав. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!