У Львові тимчасово змінили графік руху одного із міських трамваїв

3564 0
Причиною є ремонт аварійних опор на вулиці Княгині Ольги.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 19 липня, у Львові трамваї №3 курсуватимуть за зміненим графіком. Відтак, вони курсуватимуть до 21:00 год.

Джерело: Гаряча лінія Львова

«Останнє відправлення з площі Соборної орієнтовно о - 20:07; Останнє відправлення з Аквапарку орієнтовно о - 20:47. Причина: ремонт аварійних опор на вулиці Княгині Ольги, зокрема, опор 37-38 (вул. Кн. Ольги, 20) та опор 60-66 (вул. Кн. Ольги, 39)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові з червня триває тестування безготівкової оплати проїзду на автобусних маршрутах №1А, 3А та 10, які обслуговує комунальне АТП-1. На лініях працюють великі низькопідлогові автобуси. Також безготівкова оплата стала доступна на ще двох маршрутах – № 5А, № 62 та №39. Детальна інформація про тестування безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Львова та як здійснити оплату за проїзд –  на сайті ЛеоКарт. Також Tvoemisto.tv дізналося, як працює електронна оплата у Львові, і запитало львівʼян, наскільки це зручно та що можна покращити.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!